Ovulacijski testi

Glavne prednosti testa za ovulacijo

🌸Test za ovulacijo je namenjen večkratni uporabi🌸
Baterija zdrži dve leti in več, ob redni, vsako dnevni uporabi. Ko testa ne boš več potrebovala, ga lahko podariš naprej.

🌸Test je enostaven za uporabo🌸
Zjutraj ko se zbudiš na lečo naneseš svojo prvo slino in počakaš 10 minut. Ja, tako enostavno je! Poglej si navodila za uporabo testa za ovulacijo.

🌸Rezultate boš videla v 10 minutah🌸
Med tem, ko si boš umivala zobe, naredila pozdrav soncu ali si skuhala prvo kavo, se bo na leči testa za ovulacijo pokazala struktura tvoje sline iz katere boš lahko hitro razbrala v kateri fazi ciklusa si. In to boš lahko naredila vsak dan!

🌸Test za ovulacijo je majhen🌸
Kar pomeni, da je priročen in ga brez težav lahko nosiš seboj v torbici. Je v obliki šminke, tako, da niti nihče ne bo vedel, da seboj nosiš test za ovulacijo. Torej ga lahko vedno vzameš seboj na izlet, potovanje, počitnice ali službeno pot.

🌸Če ti ne bo ustrezal, nam ga lahko vrneš🌸
Če ti iz katerega koli razloga test za ovulacijo ne bo ustrezal, nam ga lahko (nepoškodovanega) vrneš v roku 14 dni – mi pa ti bomo vrnili celotno kupnino. Do sedaj se to sicer še ni zgodilo, ampak vseeno želim, da veš, da gre za popolnoma varen nakup. In ja, včasih se nam zgodi, da se pri kakšnem nakupu prenaglimo ali pa se vmes kaj zgodi, da ga ne potrebujemo več. ‍

Naroči si svojega v spletni trgovini!