Zgodbe uporabnic

Intervju z Barbaro: Iskala sem alternativo urinskim testom…

Barbara je pred 5 meseci prišla k nam po test za ovulacijo. Beseda je dala besedo in prišli smo na idejo, da z njo čez nekaj mesecev naredimo intervju. V tem času je Barbara namreč zanosila. 💝

Vprašanja, ki smo jih ji zastavili so v bistvu najbolj pogosta vprašanja, ki jih dobimo od vas, tako, da imate v tem intervjuju odgovore iz prve roke.

Zakaj si potrebovala test za ovulacijo?

Test za ovulacijo sem potrebovala, saj imam zelo nereden menstrualni ciklus. Z možem sva kar nekaj časa poskušala, da bi zanosila, vendar nama kar ni in ni šlo. Po nakupu testa za ovulacijo, pa sva končno našla prave dneve za ”delanje” otroka , saj sem končno lahko ugotovila kdaj so moji plodni dnevi.

Kje si izvedela za test za ovulacijo?

Iskala sem alternativo urinskim testom, ki so samo za enkratno uporabo in sem na spletu naletela na Maybe Baby. Našla sem seveda še FB stran in prenesla priročnik, ki mi je bil v veliko pomoč.

Na podlagi česa si se odločila za nakup?

Malo sem bila skeptična glede uporabe, saj sem se s tovrstnim testom srečala prvič. Poklicala sem v podjetje, kjer mi je gospodična pomagala s strokovnim nasvetom in sem ugotovila, da za tem produktom stoji ekipa, ki ima znanje.

 Kaj je bil tvoj največji dvom?

Da ne bo delovalo, oz. da mi ne bo v nikakršno pomoč. 35 € le ni malo denarja.

Kaj ti je pri testu najbolj všeč?

Pri testu mi je najbolj všeč, da je zelo majhen. Seboj sem ga vzela na potovanje, dopust, službo, pač kamorkoli. Pa še zelo enostaven je za uporabo ( ko seveda natančno prebereš navodila ;))

Kaj te pri testu najbolj moti?

Pri testu me je najbolj motilo, ker ni kazal pravih rezultatov. Spet sem se obrnila na podjetje in smo ugotovili, da nisem upoštevala navodil do potankosti. Potem pa je šlo brez problema.

Koliko časa si ga uporabljala?

Uporabljala sem ga dokler nisem zanosila, torej vse skupaj 5 mesecev. Sedaj pa ko ga ne rabim več, sem ga pa podarila prijateljici, ki tudi načrtuje nosečnost.

🌸Tebe tvoj test čaka tukaj. 🌸

Če ti iz katerega koli razloga ne bo ok, nam ga lahko v 14 dneh vrneš, vedno pa nas lahko tudi pokličeš!