Zgodbe uporabnic

Natalija spoznava svoj mesečni ciklus

Test za ovulacijo ni namenjen samo tistim ženskam, ki načrtujejo nosečnost, ampak tudi tistim, ki imajo nereden mesečni ciklus in ga poskušajo čim bolj razumeti. O tem komu je test za ovulacijo namenjen smo pisali v teh dveh člankih:

🎀Komu je namenjen test za ovulacijo Maybe Baby? (1.del)

🎀Komu je namenjen test za ovulacijo Maybe Baby? (2.del)

Ena izmed takih je tudi Natalija, ki je z nami delila svojo izkušnjo… 

MaybeBaby sem si kupila, ker imam “čisto zmešan” mesečni ciklus. Najprej sem mislila, da je namenjen le tistim, ki si želijo otroka, ampak sem po posvetu z ekipo ugotovila, da bo koristil tudi meni. In mi je res. Sedaj približno vem kdaj imam ovulacijo, nisem pa še čisto “poštekala” koliko časa ciklus traja, tako, da ga bom uporabljala še naprej. Ginekolog mi je svetoval, da naj poskusim s testom za ovulacijo in tako sem našla vas. Imela sem tudi že urinske teste za ovulacijo, ampak so “štorasti” za uporabo pa še cenovno mi ne bi zneslo, da jih kupujem za vsak dan. MaybeBaby pa lahko uporabljam vsak dan, pa še enostaven je za uporabo.

Hvala vam za vse nasvete in prijazne besede. Super ste!

Svoj test za ovulacijo najlažje naročiš v naši spletni trgovini ali pa nas pokličeš 041 336 352 – veseli bomo tvojega vprašanja!