Ovulacijski testi

Glavne prednosti testa za ovulacijo (v primerjavi z ostalimi metodami)

Glavne prednosti testa za ovulacijo (v primerjavi z ostalimi metodami)

🎀Ginekološki pregled
Ginekološki pregledi so sicer v redu metoda za določanje plodnih dni pri načrtovanju nosečnosti, a tudi taki pregledi ne zagotavljajo 100% zanesljivosti. Poleg tega so zamudni, saj boste težko vsak dan obiskale ginekologa, da vam bo povedal v kateri fazi ciklusa ste, prav tako je zamudno in logistično težko, da boste vsak dan gostja v laboratoriju, kajne? So pa ginekološki pregledi, skupaj s testom za ovulacijo MaybBaby učinkovit način za konkretno in posledično učinkovito načrtovanje nosečnosti. Poleg tega je test za ovulacijo MaybeBaby mnogo bolj praktičen in cenovno bolj dostopen.

🎀Urinski testi
Urinski testi so sicer zanesljiva metoda, ampak so zaradi enkratne uporabe tudi večji finančni zalogaj in manj praktični za uporabo, saj za test potrebujemo urin in je zato uporaba le tega bolj zahtevna in manj higienična. Na drugi strani test za ovulacijo MaybeBaby za pravilno prikazovanje plodnih dni od nas potrebuje le jutranjo slino in to je to. Poleg tega je namenjen večkratni uporabi in baterija zdrži od 2 do 3 leta, poleg tega jo jo enostavno zamenjati.

🎀Merjenje bazalne telesne temperature
Merjenje bazalne telesne temperature je potrebno (za razumevanje mesečnega ciklusa) beležiti od prvega do zadnjega dne ciklusa, a za to potrebujete prav poseben bazalni termometer, ki ga dobite v lekarni. Je pa dejstvo, da je dnevno beleženje lahko zelo zamudno, prav tako branje grafa. Pa še vedno ob istem času morate meriti temperaturo. Test za ovulacijo pa uporabite vsako jutro, slino nanesete ko se zbudite in med tem ko si umivate zobe in še kaj postorite, se bodo na mikroskopu pokazali rezultati in vedela boš v kateri fazi ciklusa si. Tako preprosto!

🎀Menstrualni koledar, aplikacija na telefonu
Tak način merjenja ciklusa pride v poštev samo za tiste ženske, ki imajo reden ciklus (menstruacija približno na 28 dni) in zato vedo kdaj imajo ovulacijo. Če pa nimate rednega ciklusa in ne “čutite”, kdaj imate ovulacijo, potem vam ta metoda ne bo prav nič koristila. Poleg tega pa na sam ciklus vplivajo tudi zunanji dejavniki, katere menstrualni koledarček ali aplikacija ne moreta predvideti. Zato je pa test za ovulacijo MaybeBaby tako zelo priročen in zanesljiv, saj vam vsak dan znova pomaga pri tem, da razumete svoj mesečni ciklus in učinkovito načrtujete nosečnost.

MaybeBaby ima tako v primerjavi z ostalimi metodami ogromno prednosti, katere vam bodo olajšale načrtovanje nosečnosti in omilile stres, ki je pri tem procesu prisoten. Vemo pa, da preveč stresa negativno vpliva na uspešnost načrtovanja nosečnosti.

✔Kvalitetna optika vidnega polja, ki vam omogoča enostavno odčitavanje rezultatov.
✔Branje rezultatov na mikroskopu je hitro in enostavno, saj boste s pogledom na lečo mikroskopa enostavno videle strukturo sline, ki vam pove v kateri fazi ciklusa ste.
✔Test za ovulacijo MaybeBaby ima baterijo, ki zdrži izredno dolgo, tudi ob redni uporabi. Baterija po izkušnjah uporabnic zdrži od 2 do 3 leta, ko pa se baterija izprazne jo je enostavno in cenovno ugodno zamenjati, tako, da mu življenjsko dobo še podaljšate.
✔Test za ovulacijo je namenjen večkratni uporabi in je zato (poleg ostalih konkurenčnih prednosti) tudi najcenejša metoda za ugotavljanje plodnih dni.

Svojega dobiš tukaj, poštnino krijemo mi!