Ovulacijski testi

Podari test za ovulacijo ❤

Ženske smo praktične in izredno pogumne, kajne? Čeprav se večina moških s tem ne bi strinjala. Obstaja celo rek, ki je prišle iz ust moškega, da je “človek  pogumen pred smrtjo, ženska pa celo življenje”. In mi se s tem strinjamo!

Imamo pa ženske tudi eno “slabo” lastnosti in sicer, da prej kupimo nekaj kar ne potrebujemo (novo šminko, še eno mini majčko, dvoje kratke hlače) kot pa nekaj kar nujno potrebujemo. In test za ovulacijo vsekakor spada v to kategorijo. Veliko žensk ga dejansko potrebuje a manj je takih, ki bi si ga dejansko same kupile.

Test za ovulacijo lahko podarite svoji prijateljici, ki se trudi zanositi, punci, ki ima težave z mesečnim ciklusom, hčerki, ki stopa v obdobje pubertete, paru za katerega veste, da že dlje časa načrtuje nosečnost. O tem komu  je test za ovulacijo namenjen smo že pisali.

Test za ovulacijo je primeren tudi za punce, ki stopajo v obdobje pubertete, ko spoznavajo svoje telo in funkcije svojega telesa. Dekleta so v tem obdobju po naravi zelo radovedna, a hkrati prestrašena, saj se tako fizično kot mentalno v njenem telesu dogaja veliko sprememb. Že res, da izobraževanje veliko pripomore k boljšemu razumevanju ciklusa, a test za ovulacijo ji pomaga razvozlati mesečni ciklus – sploh v primeru, da le ta ni reden. Tako si s testom pomaga razumeti tudi mentalne spremembe, ki se ji dogajajo prvič v življenju v mesečnem ciklusu.

Test za ovulacijo pa je krasen poklon prijateljici, ki si želi otroka. Ne glede na to v kateri fazi načrtovanja je. Poleg tega pa ji test za ovulacijo lahko pomaga tudi pri načrtovanju spola.

Mnogi pari načrtujejo družino a želijo nosečnosti odložiti a hkrati ne želijo uporabljati kontracepcije ter kondoma. Ker vemo, da nobena kontracepcijska metoda ni 100% varna, zato takim parom najbolj prav pride test za ovulacijo saj se lahko izognejo plodnim dnem v mesecu. Poleg tega, da je test za ovulacijo namenjen večkratni uporabi! (baterija zdrži 2 leti in več)

Največ nakupov testa za ovulacijo pa opravijo pari, ki imajo težave pri spočetju. In takih parov ni malo. V večini primerov pari to rešujejo tako, da pazijo na vnos pravilne hrane, zmanjšajo vnos alkohola, prenehajo s kajenjem in skrbno sledijo mesečnemu ciklusu. A ker vse to v resnici ni najbolj zanesljiva metoda, jim olajšate to obdobje in jim podarite test za ovulacijo.

Sporoči nam kam naj ga pošljemo, mi pa ga bomo diskretno zapakirali in poslali. Dodamo pa mu lahko tudi tvoje osebno sporočilo za osebo, ki ga bo dobila. ❤

Če potrebuješ več informacij pa nam piši na info@maybebaby.si ali nas pokliči na 041 336 352.