Ovulacijski testi

Zakaj je zanesljivost testa za ovulacijo od 96-98%?

Prve raziskave na tem področju sta izvedla dva italijanska znastvenika 💪Cesare Andreola in Mario Della Porta💪 v Torinu. In to že leta 1957! Kasneje je bila ta metoda potrjena v številnih objavljenih delih in klinično testirana po vsem svetu.

Danes pa je test za ovulacijo odlično sprejeta metoda tako med strokovnim prebivalstvom kot končnimi uporabnicami, saj s svojo enostavnostjo, zanesljivostjo in večkratno uporabo predstavlja najbolj učinkovit pripomoček za ugotavljanje plodnih dni in na splošno za razumevanje 🎀ženskega mesečnega ciklusa.🎀

Dokazano je, da se v času plodni dni v telesu poveča količina estrogena, ki se kaže v povečani količini soli v tvoji slini. Te dni v testu ta ovulacijo v posušenem vzorcu sline lahko vidimo kristale soli, ki tvorijo praprotno strukturo, ki je značilna za plodne dni. Na dan ovulacije je raven estrogenih hormonov (in soli) v slini največja, zato je struktura praproti gostejša. V drugih dneh mesečnega ciklusa opazimo mešano strukturo – na nekaterih delih slike naše sline se pojavijo le veje praproti. V času neplodnih dni v slini ni izrazite koncentracije soli, slika pa kaže strukturo brez praproti – pikčasto strukturo.

Test za ovulacijo uporablja že več kot 2,5 milijona uporabnic in če so one zadovoljne – ni dvoma, da ne bi pomagal tudi tebi.🤸‍♀

Naročiš ga 🛒tukaj, mi pa ti ga pošljemo naslednji dan brez stroškov poštnine in tako diskretno🛍, da si ga lahko naročiš kamorkoli!

Če ti ne bo ok, nam ga v 14 dneh pošlješ nazaj – mi pa to bomo vrnili denar. 🙋‍♀