Ovulacijski testi

Kaj o testu za ovulacijo Maybe Baby meni priznani slovenski ginekolog?

Da je test za ovulacijo 🎀Maybe Baby🎀 učinkovita metoda za načrtovanje nosečnosti je to potrdil tudi priznani slovenski ginekolog mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar.

Kaj pravi:

Test Maybe Baby za ovulacijo nakazuje preko opažanja vzorca praproti pri kristalizaciji sline ali nožnične sluzi. Vzorec praproti pa ni neposredni napovedovalec ovulacije, ampak le visoke ravni estrogena, ki seveda lahko sovpada z bližanjem ovulacije, ne pa nujno. Kar nas pri opazovanju vzorcev kristalizacije zanima, ni le vzorec praproti ampak tisto, kar se zgodi po ovulaciji, ko praprot izgine in se pojavijo drobne grudice. Ko se to zgodi, lahko z veliko gotovostjo sklepamo, da je v sistem prišel progesetron, ta pa je neposredna posledica ovulacije. Ko osvojimo vzorec opazovanja in menjanje kristalizacije sluzi oz. sline, se naučimo napovedovati ovulacijo in to je tisto, kar nas zanima. Vir: https://bit.ly/2v9t2Dw

Če še vedno nisi prepričana, da bi lahko pomagal tudi tebi, da boš lažje in hitreje zanosila, si preberi še zgodbe žensk, ki jim je ravno test za ovulacijo Maybe Baby pomagal pri uspešnem načrtovanju nosečnosti!

Imaš vprašanje? Zaupaj nam ga tukaj 👉 info@maybebaby.si

 

 

SVOJ OVULACIJSKI MIKROSKOP LAHKO NAROČIŠ

👉 TUKAJ ali klikni na sliko 😉