Nosečnost

Kako razkriti spol otroka?

Spol otroka včasih ostane skrivnost tako za pare kot bližnje, največkrat pa starši veselo novico povedo vsem. Za vas smo izbrskali nekaj simpatičnih načinov, kako lahko na zabaven način razkrijete spol otroka. 

Razkritje spola z barvo pijače

Pripravite pijačo za goste v barvi spola, ki ga pričakujete. Za punčko uporabite roza tonic ali v pijačo vmešajte jagode, če pa bo fantek pa porabite moder alkohol ali pijači dodajte borovnice. Idej je neskončno, tako za alkoholne kot nealkoholne pijače.

Razkritje spola z barvnim pudrom

Na zabavi se pojavite v belih oblačilih, za goste pa pripravite pakete barvnega prahu v roza in modri barvi. Poskrbite, da bo barve, ki bo razkrila spol vašega otroka več. Ko bo čas pravi pa dovolite gostom, da vaju zasujejo s prahom in skrivnost bo razkrita!

Razkritje spola iz pečice

Ko gosti pridejo naj bodo kolački še v pečici in skupaj počakate, da se spečejo. Ko bodo pečeni, zberite vse goste v kuhinji in skupaj počakajte, da kolački pridejo iz pečice v barvi spola otroka, ki ga pričakujete. Take kolačke lahko odnesete tudi v službo in na tak način tudi njim poveste za spol otroka, ki ga pričakujete.

Razkrite spol otroka s konfeti

Pripravite konfete v roza ali modri barvi in gostom omočite, da jih bodo oni razstrelili oziroma vrgli v zrak. Eden od gostov pa naj skrbi za fotografiranje, saj bodo konfeti v zraku pričarali čudovite fotografije in popoln spomin!

Bi vi dodali še kakšnega?

Če pa še vedno načrtuješ nosečnost lahko na spol otroka vplivaš če le veš kdaj imaš ovulacijo. Več pa v članku tukaj!