Ovulacijski testi

Kako pravilno nanesti slino na lečo?

Uporabljaš test pa imaš občutek, da ne deluje? Nič hudega, nisi edina! V 99,99% je vzrok v nepravilna uporaba zato s teboj delimo praktične nasvete, ki so pot do pravih rezultatov.

👇

Najprej preveri (kar naredimo tudi mi preden test pošljemo) če je leča cela in če zelena lučka sveti. V tem primeru s testom ni nič narobe. Se pa seveda lahko na poti zgodi, da se kateri od vitalnih delov poškoduje, zato vedno tudi sama preveri če sta leča in lučka okej.

👇

🌸ČISTA (jutranja) SLINA

Vedno na lečo nanesi svojo prvo, jutranjo slino. Le ta ima namreč največjo vsebnost soli, ki povzroči izris strukture tvoje sline na leči mikroskopa. Vsekakor ti odsvetujemo, da pred nanosom narediš požirek vode ali karkoli poješ, ker s tem lahko bistveno vplivaš na rezultate.

👇

🌸KVALITETA SLINE

Jutranja slina, ki jo uporabiš naj bo tista, ki jo najdeš pod jezikom. Ta slina je namreč najbolj kvalitetna.

👇

🌸PRAVA KOLIČINA SLINE

V kolikor je sline na leči preveč, rezultati ne bodo pravi. Slino nanesite v zmerni količini, toliko, da lečo prekrijete, v nasprotnem primeru se struktura sline ne bo spremenila.

👇

🌸POČAKAJTE, DA SE POSUŠI

Za nepravilne rezultate je lahko krivo tudi to, da slina ne leči ni dovolj posušena. Načeloma zadostuje, da počakate 10 minut, vam pa vseeno, v kolikor ne vidite pravih rezultatov, priporočam, da počakate vsega skupaj 15 minut. V kolikor ste nanesli pravo količino sline, se le ta posuši v 15 minutah.

👇

🌸AKUTNE OKUŽBE

V kolikor imate akutne okužbe v ustih ne gre pričakovati, da bodo rezultati pravi.

👇

🌸HORMONI

Hormonsko neravnovesje ali porast hormonov lahko pokaže napačne rezultate.

👇

🌸SLINA NI PRAVILNO NANOŠENA

Slino morate nanesti na sredino leče, le tako boste namreč lahko opazovali strukturo svoje sline. Dostikrat se zgodi, da slina ni nanošena na sredino in zato ni moč razbrati pravih rezultatov.

👇

🌸SLINO NANESITE NEŽNO

Pri nanosu sline nikar ne pritiskajte preveč, opravite le nežen nanos sline. Lahko namreč pride do tega, da z močnim pritiskom preveč sline s prstom odvzamete stran in je tako nemogoče, da se izriše prava struktura sline.

 

Dejstvo je, da ključ do pravih rezultatov le striktno upoštevanje navodil. V kolikor pa po vseh teh korakih test še vedno ne deluje, nas pokličite na 041 336 352 ali nam pišite na info@maybebaby.si.

V vsakem primeru imate 14 dni časa, da nam ga, v primeru, da z njim niste zadovoljni, vrnete!

Srečno!🌸