Ostalo

3 načini kako obdržati romantiko pri načrtovanju dojenčka

3 načini kako obdržati romantiko pri načrtovanju dojenčka

Ko sta partnerja skupaj že več let je zelo težko vedno obdržati romanco in strast, nato pa še vse skupaj pomešata z načrtovanjem otročka. Kar naenkrat se znajdeta v načrtovanju, beleženju ovulacijskega cikla in vse skupaj izgubi čar… lahko je tudi obremenjeno in stresno.

Katastrofa bi lahko rekli! Ti je kaj znano?

Ustvarjanje življenja mora biti opojno in polno navdušenja, vznemirljivo in polno pričakovanj. Toda smo samo ljudje. Preobremenimo se z vsem načrtovanjem in zlahka pozabimo na čudeže vsakdanjega življenja. Načrtovanje zanositve je lahko čustveni in včasih težak čas za pare. Ampak ne pozabita, da ohranita strast in vajin odnos medtem,  ko poskušata zanositi, lahko naredita veliko za vajin odnos.

 

Tukaj vama ponujamo 3 načine kako obdržati strast v vajinem razmerju:
  • Zapomnita si: Seks ni delo.

Delo, urnik in obveznosti… Kdo je tako navdušen nad tem, da si to želi prenesti tudi domov v posteljo? ???Hmmm???

Dragi prihajam domov…prosim počakaj me, saj imam ovulacijo. Preden odideš na fitnes bi lahko na hitro skočilo med rjuhe…. Mogoče bo partner kdaj tega vesel J spet drugič se bo zdelo kot obveznost, ki jo mora opraviti še predno odide od doma. Vso to načrtovanje je dodaten stres, ki izčrpava romanco in vajino ljubezen. V kolikor se partnerja vedno samo dogovorita kdaj morata seksati zato, ker je danes najbolj primeren dan, bo vse skupaj izgubilo čar.

Poskusita spremeniti dialog…

Namesto razmišljanja »Nocoj morava seksati. Imam ovulacijo in nikar ne zamudi domov«

Poskusi to : »Res je načrtujeva otročka in danes je dan, ki ga lahko izkoristiva sebi v prid. Želim si preživeti lep večer s teboj. Jaz skuham večerjo ti pa prinesi najin najljubši kos torte med tem, ko se boš vračal iz službe« Kaj se bo zgodilo kasneje in kam vaju bo zaneslo je tisti čar kateremu se prepustita. Seks je čudovita priložnost za povezavo med partnerjema na najbolj intimnih ravneh. Prav tako je priložnost, da se zabavata in uživata.

  • Bodite prijazni do sebe.

Kljub temu, da se je težko izogniti pritiskom, predvsem takrat, ko načrtovanje traja že nekaj časa je potrebno vedeti, da ima vsak par svojo zgodbo. V kolikor je tvoji prijateljici, sestri ali sosedi uspelo v drugem ali tretjem mesecu, to ni tekmovanje in nismo vsi enaki. Videla sem veliko parov, ki so med načrtovanjem doživljali frustracije in med tem je preteklo kar nekaj solz. Nekateri pari potrebujejo dalj časa ali pa določene pomoči, da jim uspe. S tem ni nič narobe. Samo pozitiven pristop 😉

Stres vpliva na plodnost. Nedavne študije so pokazale, da stres prizadene plodnost. Poskušajta se umiriti, s tem si bosta naredila največjo uslugo.

  • Spremembe so še kako dobrodošle

Nič ne ubije seksi vibracije bolj kot vedno na istem mestu, v istem položaju ob istem času ali začetku.

OPCIJA 1: Preizkusita hotelski seks. Zakaj pa ne? Preživita noč malo drugače. Poiščita sobo, ki vključujejo jacuzzi, privoščita si vajino najljubše vino in samo uživajta .

OPCIJA 2: Ponovno si povežita. Preživita večer kakor sta ga, ko sta bila sveže zaljubljena. Kaj sta počela? Zavrtita svojo najljubšo serijo ali pa se opravita na kraj kjer imata polno spominov. Obujajta vse tisto kar sta imela/imata. Poskusita ustvariti tisti dan ali noč katero se oba najbolj spomnita. Zakaj pa ne bi tega doživela ponovno?

Kaj to je, pa vesta le vidva 😉

 

Bistvo je: zabavajte se. To je čarobni čas v vajinem odnosu. Že zelo kmalu bosta lahko hranila in previjala vajinega otročka. Kam pa takrat izgine romantika in kako jo ohraniti pa v kašnem drugem zapisu 😉

Dobrodošli predlogi ali mnenja, ki nam jih lahko zaupate v komentar ali na info@maybebaby.si

 

 

Prirejono po