Kotiček za vaju

5 trikov za ohranitev romantike, ko načrtuješ nosečnost

5 trikov za ohranitev romantike, ko načrtuješ nosečnost

Načeloma vsi spolne odnose povezujemo z nečim lepim,prijetnim, zabavnim in predvsem – z nečim, kar se zgodi spontano. A ko se par znajde v situaciji, ko so spolni odnosi predvsem zato, da bi končno! zanosila, se ta spontanost kaj izgubi.

Zato pa obstaja kar nekaj trikov, mi smo jih izbrali 5, kako lahko v času, ko načrtujeta nosečnost, ohranita romantiko, spontanost in vse kar paše zraven k prijetnim spolnim odnosom.

1. Vzemita si mini dopust

Ko načrtujeta nosečnost in so vama ključnih plodni dnevi, vse skupaj postane rutinsko in lahko tudi precej dolgočasno. Rutino prekinita tako, da se odpravita na mini počitnice! Ne rabita iti daleč, ključno je, da zamenjata lokacijo. Včasih zadostuje že ena noč v hotelu, v šotoru ali pa kje, kjer še nikoli nista bila. V kolikor vama situacija ne omogoča, da kam pobegneta, pa si okolje spremenita doma. Če se večina vajinih spolnih odnos zgodi v spalnici – pojdita v kuhinjo! Če vama kuhinja ne ustreza, se zaprita v kopalnico. Naredita si rutino spet zabavno!

2. Romantični večeri doma

Za romantiko doma poskrbita oba! Začnita pri romantični večerji v novem, zapeljivem spodnjem perilu, pojejta nekaj dobrega, spremljava naj bo vajina najljubša glasba, ki vaju spominja na skupne trenutke, v katerih sta najbolj uživala. Poskušajta se čim bolj prepustiti temu in pozabiti kaj je sploh namen vsega tega. Ko bosta končala z ljubljenem, pa ostanita še nekaj časa v tem “romantičnem” stanju, da imajo spermiji čim več časa, da pridejo do jajčeca… Predvsem pa uživajta!

3. Poizkusita nove stvari

… in nove položaje. Spolni odnos “začinita” s kakšnim novim pripomočkom o katerem sta mogoče do sedaj že govorila, a še ni bilo “potrebe”, da bi ga kupila. Preizkusita vse možne poze, ki jih do sedaj morda še nista. Kaj hitro bosta ugotovila, da so nekateri položaji prav zabavni in vama zelo ustrezajo.

4. Dodajta igro

Oblecita se v romantično perilo in se igrajta Twister. Če so vama bližje karte ne pozabita na poker. Mečita kovanec, kocke, karkoli kar vama je zabavno spremenita v igro, ki vodi do sporočenega spolnega odnosa, ki je ključ do zanositve. No, ključni so v resnici plodni dnevi.

5. Ostanita povezana

Fizično bosta itak poskrbela zato, da bosta, a ne pozabite, da je pomembno tudi, da ostaneta mentalno povezana. Naj se ne vrti vse okoli spolnih odnosov. Vzemita si “odmor” od načrtovanja nosečnosti, namenita si kakšen dan, da o tem sploh ne govorita ampak si dajta prostor in čas en za drugega. To kar sta. Ne pozabita na to zakaj sta se v prvi vrsti sploh združila.

Najbolj pomembno pa je, da uživata. Karkoli že bosta počela.

Srečno!